Vinnaren i vår fototävling på Facebook

Mitt i sommaren drog vi igång vår sida på Facebook. Vi startade med en fototävling där du skulle fota vår prick där du helst är när du besöker vår nya Facebooksida. Vinsten var ett presentkort på resor för 10.000:-.

Vi gratulerar vår vinnare Anna Svensson från Ljungby som vann med den här härliga bilden med rubrik, ”Med gitarren och Resia”, Annas motivering lät så här;
Här ligger jag i gräset och fantiserar om hur det skulle vara att få ta del av musiklivet i Los Angeles. Med Resias Facebookbutik kan jag lätt hitta vad jag söker!

Vi i juryn föll för den sköna bilden men även för texten som vi tyckte passade ihop med bilden. Så här lät juryns motivering;
I sista minuten kom ett bidrag som symboliserar ett för oss härligt ställe och tillfälle då man kan besöka vår nya Facebooksida. Skön motivering som innehåller hur prispengarna ska användas och dessutom en bild som symboliserar detta.

Så här glad var Anna och hennes kompis Emilia, som hade tagit bilden, när det tog emot presentkortet i vår butik i Ljungby.

Gå med i vår Facebooksida du också. Här tipsar vi om resor och erbjudanden. Du kan ha direktkontakt med våra säljare och även boka dina resor inom kort.  Här kan du gå med!

One Response to Vinnaren i vår fototävling på Facebook
  1. [...] kanske minns vår vinnare i fototävlingen vi hade på Facebook? Anna berättade då att hon längtar ti... blogg.resia.se/2011/10/10/anna-och-emilia-har-varit-pa-kreta

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.