The Reef

Mitt förra Danmarkstips om Skagen kanske passar bäst om ni reser som par eller ett kompisgäng. Jag är säker på att barnen gärna stannar i Fredrikshavn och bor på The Reef!


The Reef, ett tropiskt badäventyr

Hit behöver man inte ta bilen då det ligger på bekvämt avstånd från terminalen. The Reef är ett tropiskt vattenäventyr. Värmen håller 32 grader vilket gör att det känns som man förflyttat sig till tropikerna. Här finns massor av aktiviteter, då och då startar vågmaskinen till barnens jubel, man kan dyka efter skatter, åka i vattenrutschbana, smyga i grottor, klätta och leka dagen lång! Vill man ta en paus utan att först klä på sig så finns Lobster Bob’s strandbar inne i äventyrsbadet. Vill man koppla av en stund så kan man bara ligga och njuta i någon av bubbelpoolerna. Här finns verkligen något att göra för alla åldrar.


Inne i äventyrsbadet är stämningen härligt tropisk!I restaurangen Calypso serverar de middagsbuffé både för både stora och små men även en a la carte-meny!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.