Rätt kläder för kryssning!

Mitt första inlägg om den här kryssningen handlade ju om vilka kläder jag hade packat ner och om de var det rätta. Och jag måste faktiskt säga att det var en bra mix av kläder jag hade tagit med mig, om än lite i mesta laget….! Klänningarna kom till användning både på dag- och kvällstid. Även jeans, vita byxor och blusar. Det är absolut inte någon speciell dresscode på de här kryssningarna. I restaurangerna måste man dock ha skor och tröja på sig (förutom byxor och kjol). I matsalen får du inte ha shorts. Men i övrigt kan man verkligen gå avslappnat klätt.


Överraskande mycket förvaringsutrymmen i hytten. Lätt som en plätt att få plats med allt man tar med sig!

Nu har jag semester i några dagar och mina kollegor gästbloggar. När jag är tillbaka kommer mer om kryssningar, bl a om hytter, kostnader ombord samt vilka det egentligen är som åker med på de här kryssningarna och om det passar dig!

Jag hoppas att ni hittills har fått en klarare bild om hur det är att åka på en kryssning och vad man får uppleva!

 

One Response to Rätt kläder för kryssning!
  1. [...] Jag hade ju en del att fundera på när det gäller packning. Här kan du läsa vad jag packade ner och ... blogg.resia.se/2011/10/07/basta-packningstipsen-for-kryssning

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.