Till havs!

Efter tre ganska så intensiva dagar med mycket att se och uppleva så såg vi fram emot att få en dag ombord för att ta sig an alla aktiviteter. Vid 18-tiden varje kväll så får du in nästa dags Cruise Compass, ett detaljerat program med allt vad som händer ombord.

Under dagen så finns det inte mindre än 71 aktiviteter att välja på, t ex vattengymnastik, lär dig dekorera kakan, Black Jack-turnering, chill out music vid poolen, farewell show, 70-talsfest och latinskt dansparty. Vill du roa dig på egen hand så finns det, träningslokal, bubbelpooler, pool både inom- och utomhus, löparbana och shuffleboard.. Vill du hellre ta det lugnt så finns mängder av utrymmen, fartygets bibliotek, launcherna eller en solstol med en bok är samtliga väldigt avkopplande. Du väljer själv vad du vill göra på din kryssning!


Koppla av vid pooldäck. Här finns även fyra bubbelpooler.


Ta några varv på fartygets löparbana!


Hm, tillräckligt stark för att klättra uppför väggen?

Det är definitivt ingen risk för att du ska vara hungrig. Frukost kan du få från redan 06.00. Vid 07.00 öppnar ytterligare ett par ställen där du kan äta din frukost. Lunch kan du antingen äta vid sittande bord eller från buffén, samma sak till middagen. Däremellan finns mängder av ställen där du kan få något att äta. Vatten, lemonader, iste, kaffe och te finns tillgängligt hela tiden och ingår i priset. Vill du ha något annat att dricka så betalar du det själv genom att visa upp ditt nyckelkort. Det finns faktiskt något att äta ända fram till 02.00!


Fräscha bufféer med nytt innehåll varje dag står uppdukade överallt.

Med tanke på allt som ingår i den här kryssningen så måste jag säga att det är enormt prisvärt. För cirka 1.000:- per dag får du förutom all mat och underhållning även en fantasisk service. Du behöver inte gå långt för att hitta någon från personalen. De är alltid hjälpsamma och finns till hands.

Nu är det vår sista kväll. Vi planerar att gå på showen, se på flaggparaden med besättningen som representerar inte mindre än 60 olika nationaliteter samt äta avskedsmiddag med våra trevliga bordsgrannar. En svängom på dansgolvet och en tur till casinot hinns säkert med innan det är dags att lägga sig och vakna upp i Stockholm.


En smarrig drink går alltid att få!!

Som jag ser det just nu så finns det egentligen bara en nackdel. Fyra nätter är för kort!

One Response to Till havs!
  1. [...] Jag har tidigare skrivit om alla aktiviteter och annat som ingår i en kryssning.  Läs mer här.  [.... blogg.resia.se/2011/10/07/basta-packningstipsen-for-kryssning

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.