Galakväll och show

Igår var det alltså galakväll och alla ombord på båten hade klätt upp sig, t om personalen. Kaptenen hälsar välkommen med en drink och han ställer dessutom upp för fotografering! Det kändes väldigt festligt och jag tror bestämt att en extra feststämning infann sig runt bordet!

Klädseln varierade, en del var ordentligt uppklädda med långklänning och smoking medan andra valde en kostym eller kjol och blus. Det går absolut bra vilket som. Känner du att du inte alls vill vara med på galakvällen så kan du äta i bufférestaurangen och känna dig precis lika bekväm.


Uppklädda för galakväll!

Vi avslutade med show som för kvällen hade temat Broadway Rythm and Rhyme. Det var verkligen en show med hög klass! Full fart från början till slut och fantasiska röster!


Det är olika shower varje kväll.

Kommentera

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.