Jag drar på kryssning!

Tidigt på morgonen har jag tagit tåget till Stockholm för att åka på kryssning till Tallinn och St. Petersburg under fem dagar. Ni får följa med hela vägen och jag kommer hålla er uppdaterade vad som händer under kryssningen. Om ni har några frågor så passa på att ställa dem här!

Vad har man egentligen med sig på en 5-dagars kryssning? Hur uppklädd ska man vara? En kväll har det utlovats galakväll! Hur uppklädd är man då? Ombord finns både pool, klättervägg och möjlighet till träning. Vi ska också på utflykter där det säkert blir en hel del promenader.

I min väska finns nu följande:
Ett antal klänningar i olika ”snygghetsgrad” varav en visserligen inte är lång men känns som den passar för gala (en kostym hade följt med om jag varit man). Övriga klänningar passar både för dag och kväll.
Två par byxor och ett par jeans
Ett antal toppar
Ett antal blusar
En tjockare långärmad tröja samt en kofta
Ett par shorts
En ”strandklänning” (för dagen som är till havs)
Jeansjacka och svart kavaj
Regnjacka
Träningskläder och skor
Bikini
Sandaler, Converse och ”ett par klackar” till galakvällen
Böcker
Dator, kamera och laddningskablar
Biljetter, pass, passkopia och Setsail

Det är en hel del…! Nu får vi se om jag fått med mig rätt saker. Har faktiskt ingen aning hur uppklätt det är. Det här blir ju min första kryssning.

Häng med mig!

2 Responses to Jag drar på kryssning!
  1. [...] Mitt första inlägg om den här kryssningen handlade ju om vilka kläder jag hade packat ner och om de ... blogg.resia.se/2011/08/10/ratt-klader-for-kryssning
  2. [...] hade ju en del att fundera på när det gäller packning. Här kan du läsa vad jag packade ner och här... blogg.resia.se/2011/10/07/basta-packningstipsen-for-kryssning

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.