Resia – nu på Facebook

Idag öppnar vi vår nya butik på Facebook. Så här mitt i semestertider så har vi mjukstartat vår sida. I slutet av sommaren så kommer sidan att vara helt utbyggd med många fler funktioner. Här hittar du vår nya sida på Facebook

Vi firar vår nya butik med en tävling där du kan vinna ett presentkort på 10.000:- som gäller på valfria resor hos Resia. För att kunna tävla behöver du en Resia-prick! Pricken kan du dels ladda ner på vår tävlingssida på Facebook, hämta i en av våra 60 butiker eller klippa ut från Aftonbladet 14, 20 eller 24/7 samt Expressen, GT och Kvällsposten 17 eller 23/7.

Sedan gäller det att fota pricken från det ställe där man helst är när man besöker vår Facebooksida. Är det i hängmattan, på stranden, i solstolen, i favoritsoffan eller kanske på uteserveringen.

Ladda upp pricken och samla ”likes”. Flest röster vinner! Gå nu in och gilla vår sida, skaffa en prick och var med och tävla! Lycka till!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.