Tomas Ledin i Göteborg

Finns det något svenskare än Tomas Ledin. Hans låtar spelas om och om igen och man tycks aldrig tröttna på dem. Under snart fyra decennier har han gett ut 30 album och sålt 2.7 miljoner skivor! Inte nog med det, han har också genomfört 2.000 konserter som har setts av 2.5 miljoner människor.

För första gången någonsin så ställer han sig på scen för en krogshow!  Premiär sker i Göteborg på Rondo. Hos Resia kan du köpa paket där både föreställning och hotell ingår. Hotell med föreställning utan middag kostar från 1.170:- per person, önskar du middag så kostar det istället, 1.750:- per person.

*Notering 180914 nu går inte denna showen längre i Göteborg men Resia har i sammarbete med Box Office många fler nöjespaket i Göteborg att erbjuda.

One Response to Tomas Ledin i Göteborg
  1. Hans Rusback Svara

    Hej,

    jag skulle vilja bli kontaktad omgående per telefon för detta evenemang och ett antal biljetter för middag med Tomas Ledins show. Mitt nr är 073-9393534.

    Mvh / Hans Rusback

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.