Erbjudande Stockholm – Bo 3 nätter betala för 2!

För några dagar sedan skrev jag och tipsade om saker att göra i Stockholm.

Ni har väl inte missat att vi just nu har et bra erbjudande mellan 24/6-14/8 på två hotell som ligger centralt. Freys Hotell ligger snett emot Centralstation och är ett väldigt mysigt och personligt hotell med boutiquekänsla. Läget är perfekt och har gångavstånd till det mesta! Här kan du bo 3 nätter från1.400:-/p.p.  

Courtyard by Marriott Stockholm är ett nytt, fräscht hotell beläget på Kungsholmen, mittemot Rålambshovsparken. Rummen är bland de största i staden och inkluderar gratis WiFi och fri tillgång till hotellets gym. Missa inte hotellets restaurang Björk Bar & Grill erbjuder en avslappnad matupplevelse med fokus på vällagad mat med råvaror av hög kvalitet i en skön miljö. Här kostar nu 3 nätter 1.650:- per person i ett dubbelrum!

Bada mitt i Stockholm
Courtyard by Marriot ligger nära Rålambshovsparken. Här berättar Jenniefer Lithén som just nu praktiserar på vår resebyrå i Upplands Väsby om parken.

Jag föredrar att promenera hit och då starta vid stadshuset och promenera längst med vattnet (Norr Mälarstrand). Här brukar det vara fullt av folk som promenerar och man kan ta en paus på en av bänkarna, på små plattformar i vattnet, och slå sig ner och ”titta på folk”. Eller så sätter man sig  ner i gräset och bara njuter av solen. Det finns en restaurang längst med promenaden , innan man kommer fram till Rålambhovssparken. Mysigt ställe, helt ok mat och dryck. De serverar alkohol om man skulle vara sugen på ett glas rött eller en öl.

Väl framme vid parken kan man bada och sedan slå sig ner i parken på gräset. Ta med picnick-korg/filt, engångsgrill, bollspel, frisbee eller liknande. Eller ta ett parti boule på banan som finns här. På sommaren finns ofta möjlighet att delta på utegympa men Friskis & Svettis.

Det finns en stor lekplats om man är där med barn. Gungor, sand, klätterställningar och ruschkana.

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.