Uppkopplat!

Vi blir alltmer beroende av att ständigt vara uppkopplade. Häromdagen berättar SAS att de fr om i slutet av året kommer att introducera internet ombord på tio av sina utrikesflyg. Först ut var Norwegian som tidigare i våras introducerade wifi ombord på alla flygplan som kör sträckan Stockholm-Oslo. Fler flygplan och sträckor är inplanerade och innan året är slut ska totalt 21 flygplan vara utrustade med wifi.  

När det kommer till fritt internet på flygplatserna i Skandinavien så är det sämre. Den enda flygplatsen som erbjuder gratis wifi är Helsingfors. På Arlanda kostar det 49:- för en timmes surf, Kastrup tar 30 DKK för 30 min och Gardemoen 60 NOK för en timme. Tycker nog att fler borde inspireras av Helsingfors och erbjuda fritt wifi i dessa tider!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.