Bohuslän och Tanumstrand

Längtar du till Bohuslän i sommar så bor du bra på Tanumstrand. Här finns både stugor och hotellrum som ligger alldeles vid havet. Det finns flera prisvärda paket att boka. Hör med våra säljare för mer information.

I området finns flera Resiabutiker och vi fortsätter att tipsa!

Terese Nilsson som arbetar hos oss på marknadsavdelningen bor i Uddevalla och har lämnat sina tips:
Uddevalla är hjärtat i Bohuslän och ligger fint längst Byfjorden och vattnet med nära till både strand och hamn.

Emaus lantgård, lantlig idyll för hela familjen.
Skalbanksmuseet, en kvarleva från istiden. Omgivningen består av kullar, sjöar rika på djurlivet och växter. Känsla av att inte befinna sig i Sverige!Strandpromenaden är lång och man kan gå på den egentligen var som helst. Men den vackraste delen är längst vattnet med utsikt över hela det glittrande havet. Du ser även den vy som numera kännetecknar staden; Uddevallabron.
Fortsätter du längst vattnet hamnar du tillslut hamnar du på Gustafsberg. En riktig pärla här är det mysiga caféet Snäckan.
Badbåtar går hela sommaren ut till olika badplatser. Båten utgår från södra hamnen i Uddevalla.
Villa Elfkullen är en gammal byggnad från 1887. Under juli till september är det öppet söndagar och besökare kan fika och lyssna till vissångare. Övrig tid kan grupper boka guidning av Villa Elfkullen.

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.