Motala och Vätternrundan

Den här helgen cyklar mängder av hurtiga människor Vätternrundan. Vättern runt, 30 mil!

Resia i Motala jobbar Liselotte Strand som vill tipsa om en av Sveriges finaste badstränder!

Så här skriver Liselotte;
En av Sveriges finaste badstränder ligger (ganska oväntat) i Varamon i Motala vid Vättern, ca 4mil från Linköping. Vattnet är kristallklart och sanden är härlig! Här finns glasskiosk, servering och toaletter. Vill man stanna så finns en camping med stugor.  Stranden ligger nästan mitt i Motala så man kan även kombinera med lite shopping om man vill eller promenera i den lilla mysiga hamnen i stan. Passar perfekt för de som passerar Motala och vill göra ett strandhugg på vägen. Här kan du läsa mer

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.