Drömmen om Söderhavet

De allra flesta har säkert drömt om kritvita stränder, turkost vatten och vackra laguner. Drömmen om paradiset finns i verkligheten på Cook-öarna i Söderhavet.

Det vet Jannike Lindblom (f.d. anställd) som arbetar på Resia Helsingborg. Så här berättar Jannike om paradiset:
Detta är verkligen paradiset, här hittar du världens vackraste lagun, Aitutaki. Det känns verkligen genuint här, inga stora hotell komplex, inga försäljare på stranden. Inget får byggas högre än palmerna. Det finns inte ens McDonalds! Klimatet är 26-30 grader hela året och det är ca 20-25% billigare än i Sverige. Det är långt borta, så långt man kan komma, men man flyger enkelt via London och Los Angeles med Air New Zealand. De flesta hotell ligger på stranden, och är 3-4 stjärniga. Det är folkligt och trevligt inget för den som söker lyx och flärd. En tvåveckors resa inkl flyg kostar fr 25.000:-/person beroende när på året man reser. Som bröllopsresmål har Cooköarna allt, eller varför inte gifta sig på en strand på Cooköarna. Vigsel kostar från ca 4.000-5.000.- och är enkelt att arrangera.

Just nu har Tour Pacific ett erbjudande till Cooköarna i 12 nätter från 20.750:-. Avresa mellan 1/11 2011 – 31/3 2012. Man bor på enkla men mysiga Puaikura Resort alldeles i närheten av den allmäna stranden. Tour Pacific skriver att man ska ta med egen handduk då det inte finns några solstolar. Erbjudandet måste bokas senast 30 juni!

Detta måste vara drömmen! Ta dagarna som de kommer, dåsa på stranden under en palm med en bok, strosa runt och bara koppla av!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.