Fynda billiga resor!

Efter vårens oroligheter i Mellanöstern och en ovanligt sen påskhelg kombinerat med ett fantastiskt vårväder så finns det just nu en överkapacitet hos charterbolagen. Kan du bestämma dig snabbt så finns det många bra fynd att göra.  

Många erbjudanden just nu
Har tittat runt lite bland bolagen och ser att Ving erbjuder 2.500:- rabatt på alla resor till Turkiet under juli. Boka senast 15 juni! Fritidsresor har upp till 3.000:- rabatt på resor till Kreta och Cypern på utvalda avgångar i slutet av juni och början av juli. Solresor har flera prissänkningar´, en vecka på Cypern med all-inclusive kostar 3.295:- med avresa 17/6. Apollo har prissänkt flera av sina avresor på landsortsflyg. Detur har många bra erbjudanden just nu på all-inclusive till Turkiet. Airtours erbjuder upp till 1.500:- rabatt på flera av sommarens resor.

Sista minuten
Det kan också finnas många möjlighteter att boka en sista minuten-resa. Många gånger kan priserna tyckas låga i annonsen men ofta är det en ren ospecificerad resa där du inte har en aning om var du hamnar. Det brukar dock finnas möjlighet att ”köpa upp” sig för att få bättre garantier. Även kostnad för mat ombord på flyget samt transfer tillkommer.

Samtliga charterbolag hos Resia
Hos oss på Resia har vi full översikt över samtliga charterbolag och deras erbjudanden och sista minuten-resor. Därför har vi bra möjligheter att hitta just din resa till bästa pris. Ibland kan det vara billigare att hitta en prissänkt resa, där ibland både mat och all-inclusive förekommer, än att boka en sista minuten-resa. Detta har vi naturligtvis alltid koll på!

Betygsätt inlägget:
Kategori: Övrigt
Taggar:

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.