Vinnare tävling ”Världens etikett”

Det är kul att se att det är så många som vill vara med i våra tävlingar. Just nu pågår en tävling där vi vill veta ditt bästa tips i sommarsverige och du kan vinna ett Göteborgspaket för fyra personer. För att vara med och tävla klickar du på bilden här till höger för att komma till inlägget. Senast 22 juni vill vi ha ditt svar!

Vi har också haft en tävling där vinsten var fem böcker, Världens etikett. Där ställde vi frågan vilket av följande alternativ som INTE var ett etikettbrott.
1. Att röra en thailändare på huvudet.
2. Att äta maten med vänster hand i Marocko.
3. Att tala med dämpad röst och använda få ansiktsuttryck i Japan

Både att röra en thailändare vid huvudet samt att äta med vänster hand (som anses oren) i Marocko är ett etikettbrott. I Japan däremot så ska man tala med dämpad röst och inte använda för många ansiktsuttryck. Alla de här etikettsreglerna och mycket mer finns att läsa i boken Världens etikett.

Vi har utsett fem vinnare som alla får boken hemskickad;  Maria Sjödahl Nilsson, Inga-Lill Mikkelsen, Barbro, Mikael Maljanen och Susanna. Vi säger grattis till vinnarna och hoppas de får glädje av boken!

Betygsätt inlägget:
Vinnare tävling ”Världens etikett”
Kategori: Tävlingar
Taggar:

2 Responses to Vinnare tävling ”Världens etikett”
 1. Johannes Svara

  Tack för lotten!! Vann 200 kr!! 🙂

  • Hallin Svara

   Johannes:
   Men vad kul! Grattis!!!

Kommentera

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.