Hanna på Kreta

Fick en hälsning från Hanna Andreasson (f.d. anställd) som arbetar på Resia i Borås som precis har kommit hem från en studieresa på Kreta. På bilden har hon den mysiga venetianska hamnen i Chania i bakgrunden. I Chania finns mycket att välja på både när det gäller restauranger och shopping.

Hennes tips från resan är en liten genuin by längs huvudvägen mellan Hersonissos och Rethymnon som heter Balí. Mysiga enkla hotell, anpassade för par med en utsikt över havet som får vem som helst att tappa andan skriver Hanna. Om du vill bo här så kan vi hjälpa till med en paketresa med flyg och hotell men du kan också ta en hyrbil hit över dagen. Här finns en fin badvik med klart och fint vatten samt några charmiga tavernor.

För ett tag sedan skrev jag och tipsade om många andra orter på Kreta. Här och här kan du läsa vidare!

2 Responses to Hanna på Kreta
 1. Sylvia Svara

  Låter mysigt.
  Grekland är alltid ett bra resmål,inte för lång flygresa man är där på några timmar.

  • Hallin Svara

   Sylvia:
   Håller med dig! Grekland är verkligen ett bra resmål. Älskar de små byarna där man kan hitta mysiga tavernor och mondre stränder.

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.