När säljarna får välja hotell!

Har roat mig med att titta på statistik över vilka semesterhotell som vi bokar mest. Det är ofta så att det finns ett antal hotell som är populära och dit kunderna gärna åker!

Barcelona – Hotel Rialto
Barcelona är onekligen en fantastiskt populär destination. Det hotell som vi bokar mest i Barcelona är Hotel Rialto. Det var samma hotell som jag bodde på och jag måste säga att läget var helt fantastiskt. Mitt i de gotiska kvarteren och gångavstånd till det mesta. Rummen var ganska enkla men väldigt rent och snyggt! Frukostbuffén var rikligt tilltagen.

New York – Hotel Edison
New York är ett resmål som lockar många. Den låga dollarn är förstås en anledning att många väljer att resa hit just nu. I New York så är Hotel Edison det absolut mest bokade. Ett väldigt bra och prisvärmellanklasshotell med perfekt läge på 47:e gatan mellan 7:e och 8:e avenyen med bara ett kvarter från Broadway och Times Square. Rummen har två sängar med möjlighet att utnyttjas av upp till 4 personer.

London – Royal National
Även resorna till London påverkas av det låga pundet och har gjort att staden har ökat enormt i populäritet. I London så är säljarnas favorithotell Royal National. Mellanklasshotellet ligger centralt intill Russel Square med promenadavstånd till Soho och Oxford Street. Rymliga och fräscha rum.

Av statistiken att döma så verkar hotell med centrala lägen vara det absolut mest eftersökta. Nu vill jag veta vad som är viktigast när du väljer hotell?

[poll id=”2″]

Betygsätt inlägget:
Kategori: Hotell
Taggar:

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.