Paris – Hotell

Här finns hotell i alla prisklasser; lyxhotell, hotell med fint läge, romantiska, billiga, mellanprishotell, hotell med berömda namn, rum med utsikt och familjevänliga. Våra säljare gillar framförallt Montmarte, Marais, Montparnasse och Latinkvarteret.

Våra säljare har i vanlig ordning tipsat om bra områden att bo samt en del av sina favorthotell:
Maria Wahlström på Resia i Jönköping rekommenderar att man bor i området Montmartre. Det är mycket charmigare än mitt i smeten och här finns allt från små franska bohemiska vandrarhem till finare mindre hotell.

Susanne Jörgensens i Karlstad bästa hotelltips är i Marais-kvarteret, som är ett lugnare område. Området ligger centralt och med bra tunnelbaneförbindelser. Även Bastiljen är ett trendigt område att bo i. Också bra om man är ute efter något lugnare.

Janne Bodén på Resia Affärsresor i Göteborg säger att du ska välja hotell efter vilket område du vill bo i. Men en personlig favorit är fyrstjärniga Hotel Le Littre i Montparnasse. På översta våningen finns några rum med takterrass och utsikt mot Eiffeltornet!

Erica Jernberg i Malmö tycker att det är trevligt att bo i Latinkvarteren, nära till restauranger och affärer. Hotel La Manufacture, bättre mellanklasshotell som är uppskattat.Adress:8 Rue Philippe De Champagne.

Även Maria Jacobson på Resia Upplands Väsby rekommenderar Latinkvarteren. Favorithotellet där är Residence Villa d`aubenton, ett tre-stjärnigt hotell mitt i Latinkvarteren.Adress:34, rue de l’Arbalète, 05. Panthéon- Notre Dame.

Maria gillar även Montmarte och området kring Sacre Coeur. Där är favorithotellet Best Western Hotel Montmarte, som bara ligger 50 m från Sacre Coeur. Detta är ett tre-stjärnigt hotell mitt bland restauranger och nöjesutbud. Adress: 66 boulevard Barbès, 75018 Paris.

Betygsätt inlägget:
Kategori:
Taggar:

4 Responses to Paris – Hotell
 1. Carina Ek Svara

  Arvika är en stad med mycket konst, hantverk och musik.
  Staden är med känd för sina Rackenkonstnärer, Rackstad muséet, Fordonsmuseet med gamla cyklar, mopeder, bilar m m samt Arvika Festivalen och Arvika Hamnfest!
  AEk aktiv stad under Juni och Juli månad med utställningar, musik,fotbollscup, bil cruising och veteranrallyn.
  Fika på något av våra kondis: Nordells, City, Sunday Cafe eller Rackstad museet.
  Gå och strosa in centrum, ta Räkbåten ut på Glafsfjorden, vandra i Glaskogen och paddla kanot eller ta en golfrunda på Arvika Golfklubb.
  Välkomna till Arvika!

 2. Carina Ek Svara

  På ARVIKA FESTIVALEN kommer en hel del kända badn så som Packmpeds gännet, The Baseballs m m.
  Kommer även att vara en stor Triathlontävling under sommaren.
  Klässbols Linneväveri är värt ett besök med dukar från bl a Nobellfesten.

  • pelle Svara

   Hej Carina såvitt jag vet stavas det gänget, inte gännet och sen stavas det band, inte bdn förresten!!

 3. Susanna Skog Svara

  Jag och min man har besökt Paris två år i rad och båda gångerna använde vi oss av det erbjudande som COOP hotellpremie erbjöd. Prisvärt, bra frukost och fräscha centrala hotell! Svårt att hitta bättre.

  Läs gärna om min upplevelser i Paris:
  http://en.search.wordpress.com/?q=site%3Asusannaskog.wordpress.com+paris

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.