Du är vad du äter-resor

Du har säkert inte missat att Anna Skipper hjälper människor ändra sin livsstil i TV-programmet Du är vad du äter (TV4 Plus). Eva Drugge på Resia i Upplands Väsby har ett 15 år långt samarbete med Anna och för femte året ordnar de Weight and Wellness-inspirationsresor till Turkiet. Kurserna har ungefär samma struktur som det populära programmet. På hennes hemsida står det:

Förbättra din prestationsförmåga, gå ner i vikt, bli piggare, motverka sjukdomar, se yngre och fräschare ut. Vi lär dig vad du och din kropp behöver utifrån din egen personlighetstyp och dina behov.

 


Anna Skipper.

Hälsa ligger i tiden
Inspirationsresorna är unika och mycket populära och Eva tror att det beror på att vår hälsa ligger allt mer i fokus. Det finns mycket att hämta i orden ”du är vad du äter” och de flesta som bokar en Skipper-resa är mycket intresserade av sin hälsa. Det kan handla om allt från viktproblem, träning till att lära sig vad ens egen kropp behöver. Eva berättar att det är många som hör av sig efteråt för att berätta hur fantastiskt bra de haft det och hur mycket de lärt sig. Under resan får de ny kunskap om vikten att äta rätt som sedan gör att de mår bra.

Inspiration i unik miljö
Varje grupp består av ca 15 resenärer och vistelsen äger rum på orten Incekum (Avsallar) i Turkiet där de får en inspirerande hälsoresa. Grupperna är små för att alla ska få komma till tals och få en egen konsultation av Anna.

Resorna är något utöver det vanliga, eftersom de skiljer sig så pass från en traditionell konferensmiljö. Kurserna är uppbyggda i en mix av träning, kostråd, matlagning, seminariepass som sker vid Anna och Olof Skippers hus ”Villa Skipper”. Seminariepassen sker utomhus vid poolen eller  i trädgården med härlig utsikt över olivlundar. Deltagarna besöker bland annat matmarknaden och inhandlar dagens råvaror.  De testar sedan på att tillsammans laga nyttig och bra mat, som avnjuts i en gemensam middag. 

 
Du bor på Vikingen Quality Resort och Spa.

Anna Skipper brinner för människor
Eva säger att Anna har ett genuint intresse för hur människor mår och hon är bra på att ge tips och råd. Anna är verkligen ett proffs på det hon gör.

Eva hälsar dig välkommen att delta!
Kontakta Eva Drugge i Upplands Väsby för mer information 08-59 41 12 50, eva.drugge@resia.se

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.