Säg ja på Sicilien!

När jag jobbade som resesäljare så skickade jag iväg många brudpar till Taormina på Sicilien. Alla var oerhört nöjda och många kom tillbaka och tackade för resan!

Nu kan du på ett enkelt och smidigt sätt även gifta dig här. Fritidsresor anordnar resor där alla arrangemang i samband med bröllopet ingår. På plats får ni en weddingplanner som hjälper till med allt det praktiska som frisör, transport, blommor och middag. Självklart går det att ha egna önskemål som Fritidsresor gör allt för att lösa.

Taormina ligger högt upp på en klippa med en fantastisk utsikt över Naxosbukten. Den lilla staden är otroligt mysig och har en  romantisk atmosfär. Här finns en gågata, Corso Umberto, som går genom hela staden med butiker och restauranger. Det finns även mindre små gränder som man kan strosa runt i. Besök gärna den väl bevarade amfiteatern från ca 200 år f.Kr. Intill ligger en härlig park. Om du vill bada så kan du enkelt ta linbanan 200 meter ner till stranden. Det går även bussar för den som vill.

Palazzo dei Duchi di Santo Stefano heter vigselplatsen. Det är ett vackert 1400-talspalats i gotisk arkitektur. 

Att det är populärt att gifta sig utomlands har jag skrivit om förut när jag berättade om Gustaf från vår butik i Göteborg som gifte sig ombord på Royal Caribbeans fartyg i Karibien.

Hur skulle du helst vilja gifta dig? Utomlands eller ett traditionelt bröllop här hemma?

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.