Presentation gästbloggare

I morgon åker jag på semester och blir borta i 10 dagar! Först blir det några dagar i Barcelona och därefter blir det Tossa de Mar med hyrbilen. Ska bli så kul att äntligen få se Barcelona. Om ni önskar tips så läs gärna mina inlägg från januari då vi hade Barcelona som månadens stad. När jag kommer hem så kommer jag att fylla på bloggen med ännu mera tips!

Ett och annat inlägg kommer jag att kunna skriva och jag hoppas även få skickat en hälsning från Spanien. Under den här tiden så kommer ni att få träffa mina gästbloggare, Lotta och Terese.

Lotta (f.d. anställd) arbetar på vår marknadsavdelningen och är ansvarig för våra nyhetsbev som vi skickar ut varje vecka med massor av restips och erbjudanden. Hon skriver även på vår hemsida, resia.se. Vill du prenumerera på våra nyhetsbrev så klicka här.

Terese (f.d. anställd) arbetar även hon på marknadsavdelningen. Hon skriver mycket av de tips och erbjudanden som ligger på vår hemsida men hon hjälper även våra resebyråer när de vill skicka ut nyhetsbrev lokalt till sina kunder. Terese brukar även hjälpa mig att samla in tips från alla våra resesäljare när vi har månadens stad så hon är ordentligt uppdaterad på Paris!

Betygsätt inlägget:
Kategori:
Taggar:

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.