Birka Cruises till Bornholm och Gotland

I sommar kommer Birka Cruises att kryssa till den danska ön Bornholm och medeltidsstaden Visby på Gotland. Ombord bjuds det på god mat och dryck, musik, dans men också sol och bad, spa-behandlingar, shower, dans och shopping.

3-dygnskryssningar till Bornholm och Visby är ganska fullbokade men platser finns kvar på kryssningen den 5/8. Till övriga kryssningar kan man sätta upp sig på väntlista. Till 2-dagarskryssningen som enbart går till Visby finns det plats på samtliga datum, 1/7, 8/7 samt 12/8.

2-dagarskryssningen inklusive måltidspaket kostar från 1.595:-. 3-dagarskryssninjgen kostar från 1.995:-. Om du bokar och betalar senast 20 maj så gäller förköpsrabatt på 400:- per person (barn 200:-).

Betygsätt inlägget:
Birka Cruises till Bornholm och Gotland
Kategori: Färjor
Taggar:

Kommentera

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.