Med Solresor till Sydafrika

Med start i november så kommer Solresor att arrangera en- och tvåveckors resor till Kapstaden. Tidigare har det bara arrangerats rundresor men nu går det att antingen kombinera dessa med Kapstaden eller bara resa dit och göra enskilda utflykter. Flyg avgår varje vecka från Arlanda, Landvetter och Kastrup till och med mars 2012. Förutom boende i Kapstaden på 4- eller 5-stjärnigt hotell ingår transfer, stadsvandring samt ett s.k. Go Cape Town-kort med ett dagkort på sightseeingbuss, kabinbanebiljett till Taffelberget samt inträde till stadens berömda akvarium.

Världsmetropolen Kapstaden erbjuder något för alla. Här finns välkända sevärdheter, en rik mat- och vinkultur samt härliga stränder. Dessutom finns flera fina golfbanor runt staden för den som är intresserad av det, säger Pauline Berndtsson, informationschef på Solresor.

Pris från 13 995:- per person för sju nätter i delat dubbelrum med frukost. En mängd utflykter går att boka hemifrån.

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.