Chelsea Flower Show

För mig som älskar att strosa runt i Botaniska Trädgården i Göteborg så skulle ett besök på världens största trädgårdsmässa vara underbart. Den 26-28 maj är det dags för den stora gräsplanen utanför Chelsea Hospital att förvandlas till en  fantasisk blomsterprakt. Varje år arrangeras Chelsea Flower Show på samma plats. Biljetterna kostar cirka 650:- och går inte att köpa på plats utan måste förbokas hemifrån.

Bilden lånad från The Telegraph 

2 Responses to Chelsea Flower Show
 1. Anna-Lena Svara

  Jag besökte mässan förra året- helt magiskt för den som gillar trägård.Komihåg sköna skor och missa inte att testa engelsmännens Pim´s. Gillar man inte frukt i glaset så kan man även beställa ett glas champagne;-)

  • Hallin Svara

   Anna-Lena:
   Det låter verkligen härligt!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.