Vinnare tävling SitSac – ryggsäcken med bilbälteskudde

TACK snälla ni för era mycket bra bidrag i vår tävling. Nu är mina barn stora och sover gärna (!) när vi åker bil men jag hade varit glad att få alla era  tips när de var mindre och vi skulle åka långt.  Här kan ni läsa alla utmärkta förslag som kan underlätta bilresor med barn

 

Många har tipsat om dvd-spelarna som verkar bli alltmer populärt. Jag föll dock för det som var enkelt och inte kräver så mycket förberedelser. Carina Johansson vinner med sitt tips:
Smörgåsar, frukt, dricka och badkläder skall finnas väl tillhands för många pauser. Kritor, pennor och målarblock men även böcker, tidningar och egna spelare med hörlurar så var och en kan lyssna på det dom vill. Var sin kudde är ett måste:) Gul-bil-leken tröttnar de aldrig på, den håller de sysselsatta länge (varje gång någon ser en gul bil skall de säga gul bil, en vuxen eller äldre bockar av, den som har flest gula bilar vinner). Enkelt men väldigt effektivt. Sist men inte minst lugn & ro är ett måste, speciellt om man har lite mindre barn med sig.

Tack än en gång för er medverkan och grattis till Carina som kommer få besked via mail.
Tänkte passa på att berätta om vår tävling som pågår på resia.se där du kan vinna ett presentkort på 10.000:- som du kan utnytja till din Thailandsresa. Läs mer här.

3 Responses to Vinnare tävling SitSac – ryggsäcken med bilbälteskudde
 1. Bertil Arvidsson Svara

  Alt. 3
  Att tala med dämpad röst och använda få ansiktsuttryck i Japan är inget etikettsbrott.

 2. Mamma Mu Svara

  Hmm, länken till alla utmärkta förslag verkar inte fungera?

  • Hallin Svara

   Mamma Mu:
   Nu tror jag länken ska fungera igen! Tack för att du var uppmärksam!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.