Amsterdam – Uteställen

Precis som alla storstäder så erbjuder Amsterdam en hel del kvällsnöjen. De flesta uteställen ligger runt Leidseplein och Rembrandtplein. Missa inte baren och restaurangen NH Schiller i jugendstil vid Rembrandtplein. Under förra seklet ägdes stället av Frits Schiller och var då en samlingsplats för konstnärer. Schillers målningar pryder väggarna. Eftersom jag reste med min mamma som är 77 år så nöjde vi oss med en god middag innan vi drog oss hemåt till vårt hotell. Därför har jag ingen vidare koll på nattlivet i Amsterdam. Men som tur är så har några av våra säljare delat med sig av sina tips.

Jonny Silversand (f.d. anställd) på Resia i Hässleholm tipsar om Escape som är en större klubb på Rembrandtplein. Han tipsar också om en kyrka som är ombyggd till en nattklubb, Paradisio. Här är det olika band som spelar varje kväll, till exempel bandet Friska Viljor 23/4. Klicka här för program.

Birgitta Banze (f.d. anställd) på vår butik i Malmö tipsar om att besöka Casinot som ligger i närheten av Leidseplein. Här kan man spela, äta, dricka och njuta av miljön.

Jenny Larsson (f.d. anställd)  på Resia i Helsingborg tipsar om Sugarfactory vid Leidseplein som är en klubb där olika band brukar spela, läs mer här. Även på Jimmy Woo vid Leidseplein spelar olika band varje kväll.

2 Responses to Amsterdam – Uteställen
  1. Alexander Svara

    Paradisio är verkligen en riktigt bra nattklubb i Amsterdam! Vi var där ett par vänner och hade riktigt kul, bra drag också. 🙂

    • Hallin Svara

      Alexander: Åh, så kul att ni varit där! Bra tips altså : )

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.