Påminnelse tävling – vinn SitSac, ryggsäcken med bilbälteskudde

Ni missar väl inte att vara med i vår tävling där du kan vinna en SitSac, den supersmarta ryggsäcken som också är en bilbälteskudde. Perfekt på utlandsresan för dig som vill försäkra dig om att ditt barn färdas säkert. SitSac kan tas med som handbagage på flyget, du/barnet bär den som en ryggsäck och leksaker och kläder ryms i den. Du slipper också oroa dig över om det går att hyra bilkudde på plats. Värdet på ryggsäcken med bilbälteskudde är 849:-.


Ge oss ditt bästa tips om hur man gör bilresan med barn enklare och roligare. Bästa tips vinner! Klicka här för att komma till tävlingen. Lämna ditt svar i kommentarsfältet, senast torsdag 21 april. Vinnaren meddelas via mail samt här i bloggen kort efter tävlingen.

Tävlingen är avslutad!

SitSac till specialpris
Som läsare av Hallins reseblogg  så erbjuder SitSac en specialrabatt på 200:-. Du betalar 649:- (ord. pris 849:-) + 71:- i frakt. Ange rabattkod: RESIA när du kommer till kassan. Klicka här för att komma till webshopen

One Response to Påminnelse tävling – vinn SitSac, ryggsäcken med bilbälteskudde
 1. Andreas Eklöf Svara

  Att roa barn i bil är något av en trestegsraket och det gäller att inte spela ut alla trumf på momangen. Först och främst gäller det att barnen är bekväma i baksätet: solskydd till fönstren, kuddar och filtar till den som vill sova och en vuxen i baksätet borgar för mindre bråk och mer kul!
  Första etappen kan det räcka med papper, kritor och billekar som gissa färgen på nästa bil som åker förbi. När barnen börjar tröttna sätter vi på ett sagoband för att de ska gå ner i varv och slumra en stund.
  När inget annat duger så har vi en bärbar dvd-spelare med tecknade filmer och kör filmtajm med Mamma Mu och Kråkan eller Pettson och Findus.
  Ett annat bra tips är att köpa en bilspegel som man fäster på en av nackkuddarna i baksätet. Med den kan man enkelt hålla barnen under uppsikt i backspegeln!
  Ett supertips som vi själva fick när åksjukan förvandlade bilresorna till skräckfärder är de åksjukeband som finns att köpa på Apoteket. Det ser ut som hårsnoddar med en plastkula i och de trycker på en punkt vid handleden och motverkar illamåendet! Funkar verkligen!!

  Mvh Andreas

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.