Golf i Italien

Vår kund Jonas ringde Maria på vår resebyrå i Alingsås då han för andra gången ville åka till Italien för att spela golf. Italien är inte det land man i första hand tänker på när man ska spela golf men det finns ett antal fina golfklubbar med tillhörande hotell. Jonas med sällskap var väldigt nöjda sist de var på golfresa i Italien och ville gärna tillbaka. Efter mycket letande så hittade Maria en golfbana med tillhörande hotell i Turin, Golf Club Biella ” Le Betulle”.  Sällskapet flög till Milano och körde de cirka 1.5 timme till golfklubben. De blev incheckade på ett litet hotell med 17 rum intill golfklubben som var väldigt personligt och trevligt. De köpte ett paket där både greenfee. frukost och middag ingick i resan. Redan vid första frukosten kände de att det här skulle bli perfekt. Fin personlig service och mycket god mat!

Det blev ännu mer positivt överraskade när det var dags att ge sig iväg på sin första 18-hålsrunda. Golfbanan låg fantasiskt vackert bland alperna och snötäckta bergstoppar. Banorna är mer eller mindre folktomma så man behöver aldrig känna någon stress av att bollen bakom ligger på. På förmiddagarna hade de konferens vilket också fungerade bra. Middagen på hotellet var något alldeles extra, otroligt god mat med utvalda viner till.

Italien är ett dyrare land att åka på golfresa till om man jämför med t ex Portugal. Men Jonas tycker absolut att det är värt det. Den familjära känslan och golf i toppklass var det som var allra bäst berättar Jonas när jag ställer frågan.

One Response to Golf i Italien
  1. Rileigh Svara

    You really saved my skin with this ifnomtraion. Thanks!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.