Shoppa på resan?!

Hur viktig är shoppingen under din resa? Själv brukar jag alltid vilja få med mig något ”mataktigt” från landet jag besöker. Konstigt nog så smakar det inte riktigt likadant när man är hemma även om jag gillar känslan att ”drömma sig tillbaka” medan man äter det man haft med sig hem!

I takt med att vår krona har stärkts så har intresset för shopping utomlands vuxit. New York är mer populärt än någonsin och en stor del av dess populäritet hänger ihop hur dollarkursen har sjunkit i förhållande till vår krona. Billiga marknader i Peking och Bangkok har också en hög attraktionskraft för de som ser shoppingen som en viktig del av resan.

Vi har frågat våra kunder hur deras förhållande till resor och shopping ser ut.

Fem-i-topp för bra shoppingupplevelse
1. New York
2. London
3. Peking
4. Barcelona
5. Bangkok

Om du shoppar på din resa – vad är viktigast?
1. Att handla billigt
2. Att handla varor som gynnar landet/de som bor där
3. Att handla märkesvaror
4. Att handla trendigt
5. Att handla souvenirer

Vad brukar du shoppa när du reser utomlands? Och väljer du resmål efter bra shopping?

Kommentera

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.