Amsterdam – Hotell

Att välja hotell är alltid det som är svårt tycker jag. Man har en önskan om att bo bra, antingen nära till centrum eller intill hållplatser för kommunikationer. Generellt så kostar oftast hotellen i city mer. Kan man tänka sig att bo en bit utaför så brukar det oftast bli billigare.

I Amsterdam har vi valt att bo mitt i stan på ett hotell som heter NH City Centre. Det verkar som vi har promenadavstånd till det mesta. En recension kommer!

Våra säljare tipsar också om bra hotellområden och hotell! 

Birgitta Banze i vår butik i Malmö berättar att det finns bra hotell runt stationen.  Även runt Museumsplein där man finner ett bra prisläge och ändå är nära hjärtat av centrum och har krypavstånd till Rijksmuseum och Van Gogh museet. Vill man, kan man bo vid havet, t.ex. i Zandvoort. Då bor man med semesterbadortskänsla och har ändå nära in till Amsterdam (i Holland är inga avstånd långa).

Jenny Larsson som är säljare i vår butik i Helsingborg tycker att området runt Leidseplein och Dam är bra centrala områden. Hon tycker däremot inte att man ska bo runt Rembrandtplein om man vill få en god natts sömn. Två topp hotell är Kraznapolski som ligger på Dam och Amstel som ligger vid floden med gångavstånd till centrum.

Kristin Berg som arbetar på Resia i Falkenberg berättade för mig om ett urmysigt hotell. Så här beskriver Kristin hotellet:
Bodde på hotell Estherea (se bilden nedan)med familjen,  ingen ville åka därifrån. Ligger helt perfekt med en fantastisk service och underbar frukost. Man kunde ta en latte eller ett glas kallt vatten med lime och mynta, sitta i den fina lobbyn och bara njuta. Nära till alla servärdheter!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.