Resia vinnare av Business Travel Award 2011

Idag äter vi tårta på både huvudkontoret och på alla våra resebyråer! Resia har för för fjärde gången på fem utsetts till Sveriges bästa affärsresebyrå i Business Travel Award. Det är 3500 beslutsfattare och kunder som medverkar i undersökningen som ligger till grund för utmärkelsen. Hög tillgänglighet samt vår förmåga att hitta bästa resealternativ och att sänka den totala resekostnaden är några av de områden där affärsresenärerna anser att Resia sticker ut.

Vi är självklart oerhört stolta att vi än en gång fått motta priset som Sveriges bästa affärsresebyrå. Speciellt eftersom det är kunderna själva som är med och röstar. Vi jobbar alltid med att ha en nära relation till våra kunder vilket gör det lättare att hitta rätt lösning för varje kund. Vi tror att det finns ett stort värde i att ha en personlig kontakt och att få hjälp om resan kanske inte riktigt gått som man tänkt sig.

Betygsätt inlägget:
Resia vinnare av Business Travel Award 2011
Kategori: Affärsresor, Övrigt
Taggar:

2 Responses to Resia vinnare av Business Travel Award 2011
 1. Petra Nelin Svara

  Shit vad ni är grymma, jag är stolt över mina gamla resiankollegor och saknar er hela bunten! 🙂

  /Petra, exresianen från Övik

  • Hallin Svara

   Petra:
   Vad kul att du tittar in här! Visst är det fantastiskt!

Kommentera

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.