American brunch

Jag har fördelen att bo i en mycket trevlig stadsdel i Göteborg och kan lätt slinka ner för att äta en god frukost. Eftersom vi har New York som månadens stad så tyckte jag det passade bra att börja lördagen på amerkanskt vis.

Egg & Milk ligger på Övre Husargatan 23 och har öppet dagligen mellan 7-15. Här kan du äta en riktigt god amerikansk brunch med bagels, amerikanska pannkakor, scramled eggs mm. Det är inrett som en äkta amerikansk diner och servitriserna har små vita rockar på sig. Det går också bra att bara köpa bagels och ta med sig hem.

Jag brukar ta fullsize brunch för 89:-, då får man valfri bagel med creamcheese och sylt, två pannkakor (med maple syrup givetvis),  yoghurt med bär eller fruktsallad och kaffe. Efter den frukosten står man sig en bra stund!!!

Visst är det härligt att genom maten få ”drömma sig bort” en stund?

Betygsätt inlägget:
Kategori:
Taggar:

One Response to American brunch
  1. [...] Igår åt jag frukost på Egg and Milk här i Göteborg. Berättade då att jag åt det mycket vanliga b... blogg.resia.se/2011/03/27/vad-ar-en-bagel

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.