Resetrender – All Inclusive

Jag fortsätter att berätta om vår trendrapport, Resiabarometern, där 1.200 kunder och våra 400 resesäljare svarat på frågor om våren och sommarens resor.

Här har jag tidigare skrivit om all inclusive och hur denna resform växer allt mer. Därför är det kanske inte så konstigt att just detta är en av säsongens fem trender. All inclusive tilltalar allt fler resenärer och fler målgrupper, även om det är barnfamiljerna som bokar mest. Researrangörerna ser en ökad efterfrågan och breddar sitt sortiment av all inclusive inför sommarsäsongen. När vi frågade våra kunder hur många som kan tänka sig att boka en all inclusive-resa så svarade 81% ja. Turkiet är den destination som som växer snabbast och är också den som är mest prisvärd.

Vi frågade våra kunder vilket familjehotell de tyckte var bäst. Samtliga på listan erbjuder all inclusive-möjligheter.

Fem-i-topp familjehotell
1. Sunwing resort & Spa Alcudia, Mallorca
2. Sunwing Resort Sandy Bay, Aya Napa, Cypern
3. Blue Village Nausica Beach, Fig Tree Bay, Cypern
4. Sunwing Resort & Spa Side Beach, Turkiet
5. Blue Village Pascha Bay, Alanaya, Turkiet

Betygsätt inlägget:
Kategori: Övrigt
Taggar:

6 Responses to Resetrender – All Inclusive
 1. Gerhard Stiller Svara

  Önskar en handikappvänligt Hotell på Teneriffa Rullstolsbunden med allt inklusive. En vecka. Vill gärna ha prisutdelning.Maj månad. 2 personer.

 2. Marina olofsson Svara

  Jag vill gärna ha tips om handikapphotell med duschmöjliggeter jag kan inte stödja på benen. Hur gör man då i flygplanet när man inte kan stödja.? Tar man ut ett säte? Ja och såklart Hotell oc stränder mvh msrina

  • Tony Svara

   Hej Marina!

   Se mitt svar till Gerhard här ovan ang. hotell. Vad det gäller flygresan så måste personer som ej kan gå åka med assistenter eller med andra person som kan hjälpa dem. När man bokar resan så kan man boka in så att man får hjälp ända fram till sin stol och sedan får man lyftas över till stolen. Skulle man dock behöva gå på toaletten under flygningen så hjälper dock inte personalen till att lyfta, utan det är därför man måste ha med sig assistenter.

   Om du har mer frågor, så får du gärna kontakta mig på min mail: tony.clark@resia.se.

   Mvh, Tony, Resia Örebro

 3. Zeta Svara

  hej
  Jag skulle vilja hitta en strand som är anpassad för rörelsehindrade. Helst med en ramp som går ner i vattnet. Kan ni rekommendera något hotell som ligger nära en sån strand? Vi skulle gärna vilja åka till Spanien, Cypern, Grekland, Portugal och annat som ni rekommenderar ( ej Turkiet eller Kroatien ). Vi ska åka i september, från Syd Sverige eller CPH.

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.