Bra New York-karta

Jag vet inte hur det är med er men jag är en riktig kart-o-holic. Det absolut första jag måste skaffa mig när jag kommer till resmålet är en karta. Måste veta hur jag ska gå och var alla ställen ligger samt hur hotellet ligger i förhållande till allt annat. Får ingen ”lugn i själen” förrän jag har orinterat mig.

Jag var i Stockholm i helgen och hälsade på min kusin som jobbar som designer. Hon åker ofta på inspirationsresor och gärna till New York. Hon tipsade mig om Red Map, den ultimata kartan över New Yorks olika delar. Hennes karta var över Soho, men den finns över olika delar av New York. Hon köpte sin i en bokhandel men den går att beställa härifrån. På ena sidan är det ett register över butiker, sevärdheter, restauranger, caféer och allt du kan tänka dig som är snillrikt utformat med olika färger. På andra sidan är det en karta där de olika ställena är utplacerade med respektive färg.

Helt perfekt om du ska till New York och vill hitta till favoritställena!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.