Resetrender affärsresor 2011

För några veckor sedan släppte vi Resiabarometern som är en återkommande undersökning om svenska folkets resvanor. Den görs två gånger om året då 1200 privatpersoner samt Resias 400 resesäljare medverkar i intervjuer och undersökningar. 

Jag kommer att återkomma till Resiabarometern längre fram i flera inlägg men tänkte först delge er några av svaren vi har fått in angående flygbolag med bästa flygplansmat samt vilken flygplats som är bäst för shopping.  

Bästa flygplansmaten
1. SAS
2. Thai Airways
3. Lufthansa
4. Singapore Airlines
5. KLM

Flygplats med bästa shopping
1. Kastrup, Köpenhamn
2. Schiphol, Amsterdam
3. Heathrow, London
4. Arlanda, Stockholm
5. Suvarnabhumi, Bangkok

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.