Om resor på TV

Har du precis som jag saknat Packat & Klart och När & Fjärran på tv? På onsdag 16/3 är det premiär för SVT:s nya resprogram, Resebyrån. Programledarna, Olle Palmlöf och Hélène Benno, kommer under våren i nio program att ta oss med på resor till Nya Zeeland, London, Budapest, Kanarieöarna och Marrakech. Men det blir också studiosamtal med inbjudna gäster och resenyheter.

Ett annat reseprogram som jag måste tipsa om är det enormt underhållande, En idiot på resa. De brittiska komikerna Ricky Gervais och Stephen Merchant (från the Office) skickar ut sin vän, Karl Pilkington, på resor jorden runt för att se världens sju underverk. Karl är en mycket skeptisk resenär och tittar på sevärdheterna på ett mycket kritiskt sätt. Han får uppdrag under resan och man får uppleva resmålen på ett sätt som man inte är van vid. Tyvärr har sista programmet sänts men passa på att njut av de sista fyra avsnitten som ligger på svt-play.

Betygsätt inlägget:
Kategori: Övrigt
Taggar:

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.