Filmer och TV-serier som utspelar sig i New York

Vi fick in fantasiskt många bidrag i vår tävling som vi arrangerade här i bloggen förra veckan. För er som längtar till New York och vill få en stunds avkoppling eller spänning så har jag nu samlat alla filmer och TV-serier som var era favoriter.

Håll utkik här i bloggen. Nästa vecka blir det en ny tävling då du kan vinna några av favoritfilmerna nedan!

Favoritfilmer
The Highline • I am Legend • Pride and Glory • Hair • Manhattan Murder Mystery • Dvävulen bär Prada • You’ve got mail • Ensam hemma • Kärleken checkar in • Mångalen • French Connection • Annie Hall • Susan, var är du? • New York, I love you • Gloria • Sömnlös i Seattle • Livet från den ljusa sidan • Kramer mot Kramer • Midnight Cowboy • Crocodile Dundee 1 och 2 • West Side Story • Remember Me • Meet Joe Black • Kate and Leopold

TV-serier
Spanarna på Hill Street (Bosse Thornberg påpekade dock att den är inspelad i Chicago) • Sex and the City • How I met your mother • Seinfeld • Kojak • CSI New York • Angels in America • Vänner • Mad Men • Fame • Familjen Cosby 

Betygsätt inlägget:
Kategori:
Taggar:

One Response to Filmer och TV-serier som utspelar sig i New York
  1. [...] eller tv-serie som var din favorit. Vi fick många svar och tips på bra filmer och tv-serier som jag sk... blogg.resia.se/2011/03/17/tipsa-oss-och-vinn-filmer-som-utspelar-sig-i-new-york

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.