Kryssning allt mer populärt!

Kryssning är vår tids snabbaste ökande resform. Så här svarade våra kunder på frågan om de kunde tänka sig att åka på en kryssning;

Ja 92%
Nej 8%

Vi har skrivit om kryssningar här i bloggen tidigare. Klicka på rubriken kryssningar här till höger så kommer alla inlägg om kryssningar samlade. Drygt hälften drömmer om en karibienkryssning men även Medelhavet och norska kusten står högst upp på mångas önskelistor. Det har nog aldrig varit så billigt att kryssa som nu. Titta vidare på vår hemsida för många bra erbjudanden.

Om du ännu inte har lockats av kryssningen tjusning men gärna vill veta mer så kan jag tipsa om boken Kryssa inte utan mig av Heidi Rovén. Här hittar du handfasta tips hur man väljer rätt kryssning. Boken innehåller också en hel del bra information samt avlivar en hel del myter. Boken är rikt illustrerad med bilder och fungerar lika bra som ren information för dig som vill kryssa samt som en fin bok att bläddra i.

Betygsätt inlägget:
Kategori:
Taggar:

2 Responses to Kryssning allt mer populärt!
  1. Vivianne Lundgren Svara

    Fråga hur det att bo inside hytt,själv bodde vi på hytt med balkong såg man kunde se mycket vid inseglats
    Till hamnar.

    • Hallins reseblogg Svara

      Det är såklart lite extra kul att bo med balkong för då ser du allt från din hytt. Men det är också lite dyrare. Du kan såklart få fantastiska vyer från de allmänna utrymmena också.

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.