New York – Prisvärda hotell

Att bo i New York är tyvärr ganska dyrt. Men det går att hitta prisvärda hotell. Här har två av våra säljare delat med sig av sina bästa tips.

Ofta hittar man billigare hotell om man kan tänka sig att bo på Upper West side eller Upper East side. Kring 80-100:e gatan brukar finnas bra hotell till bättre priser, och det går snabbt att ta tunnelbanan ner till Midtown, Soho mm tipsar Erica Jernberg i Malmö.

Malin Nilsson i Linköping har bott på Hotel Metro. Ett trestjärnigt hotell med ganska enkel standard men perfekt läge i korsningen 45w 35th Street. Från takterrassen har du fin utsikt mot Empire State Building. Malin tipsar också om Holiday Inn som ligger nära Central Park, i korsningen 440 w 57 Street, ligger. Dock är det ganska slitet hotell men det finns en pool på taket (se bild nedan) som är ett stort plus om du åker hit under sommarsäsongen. Ett fyrstjärningt boende men ändå prisvärt är Warwick Hotel som ligger i korsningen 65w 54 Street, nära Central Park. Detta hotell passar dig som vill ha ett lite bättre boende. Många kändisar övernattar här när de besöker New York. Bredvid hotellet ligger Restaurang Randolph’s Bar, som har mycket bra mat. Till sist tipsar Malin om Hotel Edison som är ett tvåstjärningt hotel som ligger i korsningen 228w 47 Street, det vill säga mitt i smeten vid Times Square. Rummen är helt okej men ganska slitna. Lobbyn är sportinspirerad. Detta är ett bra turistklasshotell med ypperligt läge för New York-resenären.

Boka flyg och hotell till New York

Boka flyg till New York

Boka hotell i New York

Boka weekend till New York

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.