New York – Outletshopping

För många är shoppingen en stor del av resan till New York. Självklart vill man gärna få med sig några riktigt bra fynd hem och då kan ett besök på en av de outlet som finns i närheten vara det bästa. Här tipsar vi om tre olika outlets varav ett av dem ligger på Manhattan.

På 22 Cortlandt Street, Financial District intill Ground Zero hittar du outleten Century 21. Här finns mängder av olika märkeskläder, accessoarer, skor och handväskor. Var beredd att gräva, ibland hittar du riktigt bra fynd från bla Marc Jacobs, Ralph Lauren, Ben Sherman mm, men ibland hittar man ingenting. Det är mycket saker på en relativt liten yta så det kräver en del tålamod för att hitta de bästa fynden. Priserna ligger cirka 25-75 % lägre än i vanliga butiker. Century 21 har öppet varje dag.

Jersey Gardens Outlet Mall ligger inte långt från flygplatsen i Newark. Man kan åka buss från Porth Authority. Här finns mängder av butiker bla Banana Republic, Benetton och Gap. Det här är mer ett vanligt mall men butikerna har begränsat sortiment med lägre priser.

Woodbury Common Outlet är en riktigt bra outlet och ligger cirka 1 timmes bussresa från New York. Resan dit kostar cirka 45 dollar. Även hit tar man bussen vid Porth Authority. Fråga vid biljettförsäljningen vilken buss det är, de går cirka 1-2 gånger i timmen. Det här är en rejäl outlet med 220 butiker så ta en heldag om du vill shoppa!  Här finns de flesta märken representerade t ex Convese, Ralph Lauren, Juicy Couture, Gap, American Apparel men även Prada, Dolce & Gabbana och Fendi. Klicka på länken i namnet ovan så kan du anmäla dig till Vip-klubben för att få ännu fler rabatter.

Har du besökt en outlet under din New York-resa? Blev det några fynd?

Boka flyg och hotell till New York

Boka flyg till New York

Boka hotell i New York

Boka paketresa till New York

Boka weekendresa till New York

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.