Vinnare i tävling bästa film eller TV-serie som utspelar sig i New York

Vad roligt jag har haft när jag läst om alla filmer och TV-serier om New York. Man blir verkligen sugen på att resa dit! Det var inte enkelt att hitta vinnarna bland alla era favoriter men nu har jag bestämt mig för två!

Vinnare är Gunnel Cronqvist som vinner en resväska från Titan. Hennes favoritserie är Angels in America med bl a Meryl Streep och Al Pacino. Så här lyder hennes motivering: 
Firade min mans 50-årsdag i NY för två år sedan. Fick tips av en vän att se Angels in America innan resan. Först efter att jag varit där insåg jag att den serien förmedlade mycket av känslan av staden. I höst bär det av igen och eftersom jag köpte hela serien på DVD ska jag se om den innan och riktigt känna in. Tänk om jag fick byta ut min gamla resväska!!!

Andra pris går till Eva som vinner den fina fotoboken om New York. Hennes favoritfilm Mångalen med Cher i huvudrollen. Här är hennes motivering:
En av mina favoritfilmer, som dessutom är förknippad med New York är Mångalen. En underbar film, med flera ljuvliga karaktärer. Och allt kretsar kring fullmånen som lyser över Manhattan.

Håll utkik här i bloggen, jag kommer att sammanställa alla filmer och TV-serier som utspelar sig i New York så att du eventuellt kan hitta en ny favorit. Dessutom så kommer vi snart att anordna en ny tävling där vinsten är några av filmerna som nämnts i tävlingen. Kom ihåg att prenumerera på inläggen här till höger så att du inte missar något.

TACK till alla som var med och tävlade och GRATTIS till vinnarna som kontaktas via mail.

Betygsätt inlägget:
Vinnare i tävling bästa film eller TV-serie som utspelar sig i New York
Kategori: Tävlingar
Taggar:

Kommentera

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.