New York – Månadens stad

Efter att ha hört med våra säljare så verkar alla ha tagit denna fantastiska stad till sitt hjärta. Därför känns det extra kul att presentera mars månads stad. New York!

Under ett år i mitten på 80-talet så var jag au-pair i grannstaten, New Jersey. New York låg på ett mycket bekvämt avstånd vilket gjorde att vi åkte dit ofta. Men det allra första mötet glömmer jag aldrig. Vi åkte buss och kom till den stora busstationen, Porth Authority. Bara det var en upplevelse i sig. Fullt av folk som satt, stod och låg överallt. Vi vandrade fram genom gator och avenyer och var helt stumma. Av atmosfären, som inte var likt något annat. Av pulsen, som var väldigt påtaglig. Av människorna, som alla tycktes ha ett mål. Av alla höga hus, som skapade en känsla av litenhet. Av de breda avenyerna med flera filer och en ständig trafik. Av alla gula taxibilar som aldrig tycktes ta slut. Av allt!

Efter vårt första möte så vande vi oss vid den underbara och lite pirriga känslan och fick möjlighet att se riktigt mycket. Detta är nu länge sedan och jag undrar hur mycket av klubbar, restauranger och butiker som finns kvar. Som tur är så har jag flera av våra säljare som har delat med sig av sina bästa tips. Så håll utkik här under månaden efter våra inlägg. Prenumera gärna på inläggen genom att anmäla dig här till höger så att du inte missar något!

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.