Budgetresmål

Trots att vår krona stärkts och gjort det billigare att bl a resa i ”euro-länder” och USA så är alltid resmål med låg prisnivå intressant. Amerikanska Budgettravel listar varje år de hetaste budgetresmålen. Här är några av resmålen som finns med på årets lista.

Sri Lanka
Efter att ha lämnat ett över 25 år långt inbördeskrig bakom sig vill Sri Lanka nu locka turister. Inom fyra år ska över 30.000 hotelrum byggas i landet vilket bäddar för billigare priser. Vår resesäljare Erica Ericson var där i januari, läs mer här.

Shanghai
Över 1.000 nya hotell byggdes i Shangahi i samband med världsutställningen förra året. Nu finns det ett överskott på hotellbäddar, så räkna med rejält sänkta priser. Shanghai är en fantastisk stad med bra shopping.

Lissabon
I Portugals huvudstad är priserna fortfarande låga trots att landet har moderniserats. Bra hotell, trevlig atmosfär och god mat gör Lissabon till en intressant stad att besöka. Dessutom så är säsongen lång, våren är här redan i februari.

Irland
Då Irland befinner sig i en ekonomisk kris så har priserna på det mesta sjunkit. Irland är verkligen en ö med stor mångfald. Besök Dublin några dagar eller res runt den vackra gröna ön.

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.