Rekordstor reslust inför sommaren!

Vi har tittat på hur bokningarna i januari har sett ut och vi kan konstatera att den finns en stor reslust inför sommaren. Vi märker att det är viktigt att komma iväg på en sommarsemester och att det är en större efterfrågan än i fjol. Många är också ute i god tid för att verkligen vara säkra på att få det hotellet som man önskar. 

Vi har också genomfört en kundundersökning där 68% svarar att de kommer att semestra både utomlands och i Sverige den här  sommaren. 15% kommer att spendera hela sin semester utomlands medan 16% stannar i Sverige. 

Det är barnfamiljernas favoritresmål som toppar listan. I Turkiet så är det framförallt de populära all inclusive-hotellen som ökar medan det är den långa sandtsranden i Alcudia som lockar.

Charterns topp-5 sommaren 2011
1. Antalya
2. Mallorca
3. Kreta
4. Rhodos
5. Cypern

Har du bokat någon semesterresa inför sommaren?

Betygsätt inlägget:
Kategori: Övrigt
Taggar:

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.