USA med Swanson’s

I takt med att vår krona stärks och dollarkursen sjunker så blir USA allt mer populärt. När jag var på resemässa i Borås passade jag på att ställa några frågor till Swanson’s, som är Sveriges ledande arrnagör av resor till USA.


Vilken är er mest populära resa?
Resan ”Kust till kust” har alltid varit väldigt populär. Men på senare år så har även våra startpaket i New York blivit ökat i populäritet. Många tycker det är bra att starta resan med några dagar i New York för att därefter lägga till ett antal dagar på egen hand och t ex se Niagarafallen och även ta en tur till Washington DC. Även veckorundresan i New York har ökat i takt med att dollarn sjunkit.

Vad har ni för nyheter inför 2011?
I USA, som är vår största produkt så är våra nyheter weekendpaket till Las Vegas och paketresor till Boston. Vi arrangerar också resor till bla Australien, Västindien och Sydamerika. Just i Sydamerika satsar vi nu extra mycket och erbjuder flera olika rundresor.

Vilken resa i ert program tycker du är extra prisvärd?
Då måste jag säga våra oerhört populära Fly & Drivepaket. Du köper alltså en paketresa där flyg, hyrbil och hotell ingår. När du är på plats träffar du en represantant och får massor av information, kartor mm. Du kan välja på flera olika rutter. Hotellen är alltså bokade och du kör själv. I materialet så får du massor av tips på sevärdheter längs vägen. De här resorna är extra prisvärda för barnfamiljer då man ofta kan bo två vuxna och två barn i samma rum och man betalar i princip bara för flygresan.

Hur är det med dig? Har du något favoritställe i USA som du vill dela med dig av?

One Response to USA med Swanson’s
  1. Osby Info Svara

    Här finns en film som visar Swanson’s huvudkontor i Osby, Fort Swanson. Lite annorlunda och ganska Amerikanskt… http://www.osby.info/videor/swansons-travel.asp

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.