Lollo & Bernie

På Sunwing Resort träffar man den snälla giraffen Lollo och den kramiga björnen Bernie. Det brukar bli succé när figurerna dyker upp vid frukostbuffén. De har också sitt egna Mini Land där det finns leksaker, böcker och lekplats dit barnen alltid är välkomna under semestern. Personalen ordnar även roliga aktiviteter, såsom skattjakt, vattenlekar och aktiviteter med Lollo & Bernie. En del av aktiviteterna är gratis, andra kostar en slant.

På de flesta av Sunwinghotellen kan man köpa kramdjur som ser ut som figurerna, nyckelringar och en CD med svängiga låtar. Har du varit på plats och träffat Lollo & Bernie känner du kanske igen dansen. Annars kan du se den här och träna tills du är på plats!

Betygsätt inlägget:
Kategori: Övrigt
Taggar:

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.