Lyxig frukost på Mallorca

Är du som jag, en person som uppskattar långa frukostar med massor av godsaker på bordet? I Vings sortiment finns ett underbart  hotell, Hospes Maricel, som serverar en lyxig 7-rätters frukost. 2004 fick hotellet det spanska gastronomiska sällskapet Madrid Fusions utmärkelse för sin lyxiga frukost. Frukosten, som tar minst en och en halv timme att avnjuta, består av sju smårätter som serveras direkt vid bordet. Bland rätterna finns fruktspett, skinka, skaldjur och chokladcroissanter.

Hospes Maricel ligger i exklusiva Illietas strax utanför Palma.

Smakar det så kostar det, en vecka i dubbelrum med privat pool inklusive den härliga frukosten kostar från 11.750:-/person.

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.