Rom – Hotell

Det är roligt att se att vi fått så många kommentarer om Rom. Jag samlar dessa i flera inlägg under månaden, så håll utkik!

Vi kommer att tipsa om fler hotell men jag fick precis ett tips om ett hotell som jag vill dela med mig av.  I en byggnad från 1400-talet ligger Hotel Navona Garden. Alldeles intill Piazza Navona med butiker, charmiga kaféer, barer och trevliga restauranger. Hotellet har en mysig innergård med sittmöbler. Rummen har även en liten balkong. Kostar från cirka 900:-/dubbelrum/natt, men var tidigt ute, hotellet är mycket populärt.

Har du något hotell som du vill tiåsa om så lämna gärna en kommentar!

One Response to Rom – Hotell
  1. [...] Rom – Hotell | Hallins resebloggDet är roligt att se att vi fått så många kommentarer om Rom. Jag ... ordwebbplatser.eu/bra-hotell-i-rom.html

Kommentera

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.