Tågcharter

För fem år sedan startade Fritidsresor sina charterresor med tåg. Efterfrågan har hela tiden ökat, men till den här sommaren så har man mer än flerdubblats sina bokningar. I sommar reser 2.500 resenärer på tågcharter till Bardolino och Gardasjön. Fritidsresor är just nu den enda arrangören av tågcharter.


Med anledning av 5-årsjubileumet så har man tagit fram en specialresa då man hoppas att fler ska prova på det här sättet att resa. Tåg till Gardasjön i Italien och charterflyg tillbaka från Venedig med pris från 6 398:-. 1-veckas resa avgår 10/6 och 2-veckorsresan 17/6. På alla resor finns Blue Train-guider från Fritidsresor. Guiden stannar på resmålet under veckan, kör utflykter osv och reser tillbaka med samma grupp.

Vet inte hur det är med dig men jag skulle mycket väl kunna tänka mig att glida fram ombord på ett tåg hela vägen ner till Garda. Tänk så mycket vackert man får se på vägen.

Kanske att du har varit på tågcharter och vill dela med dig av några tips?

Betygsätt inlägget:
Kategori:
Taggar:

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.