Tips om kryssningar

Möt Maria Jacobsson som är vår expert på kryssningar. Maria jobbar i Upplands Väsby och hon har lång erfarenhet av kryssningar på olika företag. Hon har själv testat de flesta rederierna och kan hjälpa till med vilken kryssning som passar just dig.

Maria berättar;
Att resa på kryssning är den ultimata semesterformen. Du checkar in vid hamnen och får ditt bagage levererat till din hytt. Packar upp och sedan kan resan börja.

Du bor på ett flytande all inclusive hotell och upptäcker nya resmål var och varannan dag. Varje hytt har sin egna butler som tar hand om dig på bästa sätt. Hytten städas och sängarna bäddas varje dag.

Mitt tips är att kosta på sig en balkonghytt så att du verkligen kan njuta av din semester. Där kan du sitta och njuta av vågskvalp och varför inte inta din frukost på balkongen. Du kan somna till vågskvalp och vakna till samma underbara ljud samt att du får in härlig havsluft direkt in i hytten.

Allt fler väljer en kryssning på sin semester. Det passar alla åldrar och personligheter och är ett bekvämt sätt att resa och ger dig möjlighet att upptäcka många resmål i samma resa. Utbudet är enormt så det är viktigt att du väljer rätt kryssning så att dina förväntningar infrias.

Att kryssa är aldrig långtråkigt. På själva fartyget finns det så många aktiviteter att man knappt hinner med allt man vill göra. Varje dag kommer det ett aktivitetsprogram till din hytt. Fartyget lägger till på nya destinationer var och varannan dag. På de olika destinationerna så finns det massor av utflykter man följa med på.

Maten ombord på fartygen är himmelskt god! Det är tur att det finns både gym och klasser/träningspass som man kan boka in sig på! Dessutom finns det en jogging/promenadbana som går runt fartyget.

Jag rekommenderar er varmt att boka en kryssning och har ni rest på en kryssning kommer alldeles säkert att vilja kryssa igen! Välkommen med era frågor!

Det låter härligt! Jag har själv aldrig kryssat men varit ombord på några av fartygen och det verkar sannerligen vara en semester med massor av upplevelser och intryck!

Betygsätt inlägget:
Kategori:
Taggar:

One Response to Tips om kryssningar
  1. Anette Gustavsson Svara

    Jag har gjort en kryssning i västra Medelhavet . Det var helt underbart att flyta runt på ett lyxhotell och nästan varje morgon dyka upp på en ny plats i ett annat land. Har en önskan att även få göra östra Medelhavet på samma sätt .

Kommentera

Please rate*

Din email-adress kommer inte att publiceras. Var snäll och fyll i namn, email och en kommentar.